Skalahus

Vi åpner dører til nye historier

Det å gå over dørterskelen til sitt nye hjem for første gang er faktisk et av livets hovedkapitler.

Det å gå over dørterskelen til sitt nye hjem for første gang er faktisk et av livets hovedkapitler. Stor og liten har fått en ny start i nye rom som skal fylles med liv og øyeblikk, hverdager og fest, årstider og andre tider. Det er derfor vi liker å si at vi åpner dører til nye historier.

Fra dag 1 har vi vært opptatt av tanken på at et hjem er så mye mer enn tak og vegger. Ser man litt stort på det, så er jobben vår faktisk å åpne dører til nye historier. Det er kanskje vi som tegner og bygger husene, men det er de som skal bo der som skal fylle det med liv. Som skal sparke av seg skoene i gangen, sette middagen på bordet, synge bursdagssanger før sola står opp, plukke villbringebær i hagen, ønske venner velkommen inn og sette stjerner på toppen av fine juletrær.

Det er disse små og store historiene som er drivkraften i det vi gjør. Det er sånne øyeblikk arkitekten tegner for, og det er slike opplevelser som gir stolthet i enhver nøkkel våre byggeledere får overlevere.

De første Skalahusene er på vei opp

Akkurat nå er det mange Skalahus under bygging der ute. Spiker for spiker og planke for planke setter vi våre avtrykk.

Vi gleder oss til å oppleve mange av husene våre fra innsiden fremover, og besøke både Constantine, Himin, Amelia, Maibris, Junisol og Edli etterhvert som de reises, for å nevne noen.

Fremover skal vi fortsette å se ut over nye hustak. Vi skal fortsette å foredle tre til nye oppfylte boligdrømmer. Det er tre som er vår lidenskap, vårt verktøy og vårt ypperste kompetansepunkt. Det er her vi er gode.

Vi skal rett og slett fortsette å åpne dører til nye historier. Følg oss videre inn i et spennende 2020!