Skalahus

Smarte ferdighus på under 150 m2

Fortetning gjør at tomtene på markedet blir mindre, noe som igjen betyr at det blir et større behov for husmodeller som krever mindre avtrykk.

Arkitektene våre er vant til å måtte tilpasse seg markedet når de tegner og setter sammen et et bredt utvalg med husmodeller som skal dekke alle mulige ønsker og behov.

Velg husmodell etter tomt

Ofte er det tomten som bestemmer hvor fleksibel du kan være på valg av husmodell, og vi synes selvfølgelig at du fortjener stor valgfrihet uansett hvor stor eller liten tomten din er. Så selv på små tomter bygger vi drømmehus med alle muligheter. Og det de mindre husene kanskje "taper" på areal, tar de igjen på smarte løsninger.

Prisgunstig med mindre hus

Ikke bare er byggesettet på en mindre bolig naturlig nok mindre kostbart enn de store husmodellene. I det lange løp vil også de større boligene kreve mer strømforbruk med tanke på oppvarming etc. enn de mindre husmodellene.

Gode uteplasser kompenserer for liten hageplass

Små tomter byr kanskje ikke på de største hageflekkene rundt husveggen, men dette har selvfølgelig våre arkitekter tenkt på. Også de minste husmodellene våre er utstyrt med gode uteplasser som gir huset et ekstra rom for de ekstra fine dagene.